Cégünkről Árlista Referenciák Géppark Elérhetőség
     
 


"A minőség életmód és életfilozófia. A minőség filozófiája a változás és változtatás filozófiája."

A cég. tulajdonosainak, vezetőségének és minden dolgozójának elsőrendű célja, hogy partnereinek a minőséggel szembeni elvárásait teljes megelégedésükre teljesítse mind a jelenben mind a jövőben minden tevékenységében. Feladatunk, hogy a meghatározott feladatokat teljesítsük és elköteleztük magunkat a folyamatos jobbítás érdekében.

Acég elkötelezettséget vállal arra, hogy megrendelői részére a lehető legmagasabb szinten nyújtja a következő szolgáltatásokat : Beton bedolgozása betonpumpával. Építési betontermékek gyártása és bedolgozása".
Ennek érdekében Társaságunk saját magára nézve kötelezőnek ismeri el az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit, és ebből kiindulva saját minőségirányítási rendszerét kidolgozza, működteti, folyamatosan javítja és fejleszti.

Ezen háttér biztosítása mellett Társaságunk a megrendelők és a lehetséges megrendelő partnerek megelégedését tartja elsődleges és általános célkitűzésének. Társaságunk kiemelten fontos törekvése, hogy a mindenkori körülmények mellett a megrendelői követelmények legjobb minőségű teljesítése megtörténjen.

Az általános minőségpolitikai célkitűzésünk mellett Társaságunk a minőségirányítási rendszer működtetése keretében rendszeres időközönként konkrét és mérhető minőségcélokat tűz ki a rendszer javítása és folyamatos fejlesztése, tökéletesítése, illetve a megrendelői elégedettség növelése érdekében.

2001.szeptember 01.

© Copyright 2004 SEO, weboldal, webdesign: NetMax [ ablak ár ] [ Beton - Mixerbeton - Térkő ]